Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Soijakastike10g6kcal0.5g1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Possun Ulkofile, 100g100g125kcal21g0g4.5g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g10g34kcal2g0g2.9g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1g2.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1486g1006kcal57.2g71.8g53.2g18.8g
Valittu annoskoko743g503kcal28.6g35.9g26.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna372g252kcal14.3g18g13.3g4.7g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246