Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Omena, keskikokoinen 200g120g41kcal0.2g8.5g0.4g2.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g12g108kcal0g0g12g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Soijakastike12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Possun Ulkofile, 100g120g150kcal25.2g0g5.4g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g12g41kcal2.4g0g3.5g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1.2g2.6kcal0.2g0.2g0.2g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g1207kcal68.6g86g63.6g22.4g
Valittu annoskoko891g604kcal34.3g43g31.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna446g302kcal17.2g21.5g15.9g5.6g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246