Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Paprika punainen 333g98kcal3.1g15g1.3g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Makaroni, tumma 275g989kcal37.1g180.7g8.3g16.2g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Ruokakerma Valio 5%333g200kcal4g9.3g16.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 75g663kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g6379kcal349.2g462.4g337.8g66.2g
Valittu annoskoko2150g3189kcal174.6g231.2g168.9g33.1g
Annoskoko puolitettuna1075g1595kcal87.3g115.6g84.5g16.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341