Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Makaroni, tumma 330g1187kcal44.6g216.8g9.9g19.5g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g7655kcal419.2g555g405g79.6g
Valittu annoskoko2580g3827kcal209.6g277.5g202.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna1290g1914kcal104.8g138.8g101.3g19.9g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341