Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.3g0g93.3g0g
Paprika punainen 467g137kcal4.4g21g1.9g8.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g467g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Makaroni, tumma 385g1385kcal52g252.9g11.6g22.7g
Sipuli 187g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Ruokakerma Valio 5%467g280kcal5.6g13.1g23.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 105g928kcal0g0g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g8930kcal488.8g647.6g472.6g93g
Valittu annoskoko3010g4465kcal244.4g323.8g236.3g46.5g
Annoskoko puolitettuna1505g2233kcal122.2g161.9g118.2g23.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341