Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1771kcal202.7g0g106.7g0g
Paprika punainen 533g156kcal5g24g2.1g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g533g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Makaroni, tumma 440g1582kcal59.4g289.1g13.2g26g
Sipuli 213g65kcal2.7g10.2g0.4g3.6g
Ruokakerma Valio 5%533g320kcal6.4g14.9g26.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g10206kcal558.8g739.8g540.2g106g
Valittu annoskoko3440g5103kcal279.4g369.9g270.1g53g
Annoskoko puolitettuna1720g2552kcal139.7g185g135.1g26.5g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341