Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Makaroni, tumma 495g1780kcal66.8g325.2g14.9g29.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Ruokakerma Valio 5%600g360kcal7.2g16.8g30g0g
Ruokaöljy keskiarvo 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g11482kcal628.4g832.4g607.8g119.4g
Valittu annoskoko3870g5741kcal314.2g416.2g303.9g59.7g
Annoskoko puolitettuna1935g2871kcal157.1g208.1g152g29.9g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341