Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Paprika punainen 667g195kcal6.3g30g2.7g12.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g667g187kcal4g39.7g1.3g16.7g
Makaroni, tumma 550g1978kcal74.3g361.4g16.5g32.5g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Ruokakerma Valio 5%667g400kcal8g18.7g33.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 150g1325kcal0g0g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g12758kcal698.4g925.2g674.8g132.8g
Valittu annoskoko4300g6379kcal349.2g462.6g337.4g66.4g
Annoskoko puolitettuna2150g3190kcal174.6g231.3g168.7g33.2g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341