Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Makaroni, tumma 83g297kcal11.1g54.2g2.5g4.9g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g1914kcal104.6g138.8g101.4g20g
Valittu annoskoko645g957kcal52.3g69.4g50.7g10g
Annoskoko puolitettuna323g479kcal26.2g34.7g25.4g5g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341