Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha719g1194kcal136.7g0g71.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Ketsuppi, Felix16g15kcal0.2g3.4g0.1g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle180g234kcal11.7g36g5.4g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3161kcal317g90.6g171.2g18g
Valittu annoskoko1071g1581kcal158.5g45.3g85.6g9g
Annoskoko puolitettuna536g790kcal79.3g22.7g42.8g4.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630