Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.4kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Ketsuppi, Felix1.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle20g26kcal1.3g4g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g351kcal35.2g10.2g19g2g
Valittu annoskoko119g176kcal17.6g5.1g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna60g88kcal8.8g2.6g4.8g0.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.3g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630