Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g265kcal30.4g0g16g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ketsuppi, Felix3.6g3.2kcal0g0.8g0g0g
Soijakastike 3.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle40g52kcal2.6g8g1.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g703kcal70.4g20.2g38g4g
Valittu annoskoko238g351kcal35.2g10.1g19g2g
Annoskoko puolitettuna119g176kcal17.6g5.1g9.5g1g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630