Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Ketsuppi, Felix5.4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Soijakastike 5.4g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle60g78kcal3.9g12g1.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1054kcal106g30g57g6g
Valittu annoskoko357g527kcal53g15g28.5g3g
Annoskoko puolitettuna179g264kcal26.5g7.5g14.3g1.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630