Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ketsuppi, Felix9g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle100g130kcal6.5g20g3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1191g1758kcal176.2g50.6g95.2g10g
Valittu annoskoko596g879kcal88.1g25.3g47.6g5g
Annoskoko puolitettuna298g439kcal44.1g12.7g23.8g2.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630