Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g796kcal91.1g0g48g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Soijakastike 11g6.5kcal0.6g1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle120g156kcal7.8g24g3.6g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2107kcal211.2g60.6g114.4g12g
Valittu annoskoko714g1054kcal105.6g30.3g57.2g6g
Annoskoko puolitettuna357g527kcal52.8g15.2g28.6g3g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630