Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g929kcal106.3g0g56g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 70g45kcal2.2g3.4g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Ketsuppi, Felix13g11kcal0.1g2.6g0.1g0g
Soijakastike 13g7.6kcal0.7g1.2g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle140g182kcal9.1g28g4.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g2459kcal246.4g70.6g133.2g14g
Valittu annoskoko833g1229kcal123.2g35.3g66.6g7g
Annoskoko puolitettuna417g615kcal61.6g17.7g33.3g3.5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630