Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.5g0g63.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g51kcal2.6g3.9g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Ketsuppi, Felix14g13kcal0.1g3g0.1g0g
Soijakastike 14g8.7kcal0.7g1.4g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle160g208kcal10.4g32g4.8g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2810kcal281.6g80.8g152.2g16g
Valittu annoskoko952g1405kcal140.8g40.4g76.1g8g
Annoskoko puolitettuna476g703kcal70.4g20.2g38.1g4g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630