Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g67g54kcal7.4g1.9g1.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti5g9kcal0.1g0.6g0.7g0g
Korppujauho 8.4g31kcal0.9g6.3g0.1g0.4g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g33g8.4kcal0.4g1.4g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g291kcal21.6g25g11.4g2.6g
Valittu annoskoko208g146kcal10.8g12.5g5.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna104g73kcal5.4g6.3g2.9g0.7g
Arvot/100g100g70kcal5.2g6g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99738