Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g200g160kcal22g5.8g5.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti15g27kcal0.4g1.8g2.1g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g871kcal64.2g75g34.4g7.8g
Valittu annoskoko623g435kcal32.1g37.5g17.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna311g218kcal16.1g18.8g8.6g2g
Arvot/100g100g70kcal5.2g6g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99738