Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g601g150kcal6g29.4g1.2g15g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska Eldorado293g59kcal3.5g10.2g0.3g4.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g113g327kcal37.2g1.5g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g2104kcal209.4g88.6g101.4g40.4g
Valittu annoskoko1374g1052kcal104.7g44.3g50.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna687g526kcal52.4g22.2g25.4g10.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763