Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g801g200kcal8g39.2g1.6g20g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska Eldorado390g78kcal4.7g13.7g0.4g5.5g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g150g436kcal49.6g2g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3664g2806kcal279.2g118.4g135.4g54g
Valittu annoskoko1832g1403kcal139.6g59.2g67.7g27g
Annoskoko puolitettuna916g701kcal69.8g29.6g33.9g13.5g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763