Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1001g250kcal10g49.1g2g25g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaattimurska Eldorado488g98kcal5.9g17.1g0.5g6.8g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g188g544kcal61.9g2.4g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4580g3507kcal348.8g148g169.4g67.4g
Valittu annoskoko2290g1754kcal174.4g74g84.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna1145g877kcal87.2g37g42.4g16.9g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763