Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1201g300kcal12g58.9g2.4g30g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tomaattimurska Eldorado586g117kcal7g20.5g0.6g8.2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g225g653kcal74.3g2.9g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5496g4208kcal418.4g177.6g203.4g81g
Valittu annoskoko2748g2104kcal209.2g88.8g101.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna1374g1052kcal104.6g44.4g50.9g20.3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763