Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1402g350kcal14g68.7g2.8g35g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Tomaattimurska Eldorado683g137kcal8.2g23.9g0.7g9.6g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g263g762kcal86.7g3.4g44.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6412g4910kcal488g207.2g237.2g94.6g
Valittu annoskoko3206g2455kcal244g103.6g118.6g47.3g
Annoskoko puolitettuna1603g1228kcal122g51.8g59.3g23.7g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763