Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1600g400kcal16g78.4g3.2g40g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattimurska Eldorado780g156kcal9.4g27.3g0.8g10.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g300g870kcal99g3.9g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g5605kcal557.4g236.4g270.8g108g
Valittu annoskoko3660g2803kcal278.7g118.2g135.4g54g
Annoskoko puolitettuna1830g1401kcal139.4g59.1g67.7g27g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763