Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1602g400kcal16g78.5g3.2g40g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattimurska Eldorado781g156kcal9.4g27.3g0.8g10.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g300g871kcal99.1g3.9g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7328g5612kcal558g236.6g271.2g108g
Valittu annoskoko3664g2806kcal279g118.3g135.6g54g
Annoskoko puolitettuna1832g1403kcal139.5g59.2g67.8g27g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763