Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1802g451kcal18g88.3g3.6g45g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1496kcal171.2g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Tomaattimurska Eldorado879g176kcal10.5g30.7g0.9g12.3g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g338g980kcal111.5g4.4g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8244g6313kcal627.6g266.2g304.8g121.4g
Valittu annoskoko4122g3156kcal313.8g133.1g152.4g60.7g
Annoskoko puolitettuna2061g1578kcal156.9g66.6g76.2g30.4g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763