Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2002g501kcal20g98.1g4g50.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Tomaattimurska Eldorado976g195kcal11.7g34.2g1g13.7g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g375g1089kcal123.9g4.9g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9160g7014kcal697.4g296g338.8g135.2g
Valittu annoskoko4580g3507kcal348.7g148g169.4g67.6g
Annoskoko puolitettuna2290g1754kcal174.4g74g84.7g33.8g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763