Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g400g100kcal4g19.6g0.8g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska Eldorado195g39kcal2.3g6.8g0.2g2.7g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g75g218kcal24.8g1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g1403kcal139.4g59.2g67.8g27g
Valittu annoskoko916g701kcal69.7g29.6g33.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna458g351kcal34.9g14.8g17g6.8g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763