Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g401g321kcal68.1g4g4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)401g100kcal4g22g0g5.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Apetit vihannessekoitus annos 250g250g88kcal6.8g11.8g1.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2704g1791kcal208.4g94.2g65g14.6g
Valittu annoskoko1352g896kcal104.2g47.1g32.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna676g448kcal52.1g23.6g16.3g3.7g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.5g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99782