Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g501g401kcal85.1g5g5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)501g125kcal5g27.5g0g7g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Apetit vihannessekoitus annos 250g313g110kcal8.5g14.7g1.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa125g376kcal28.8g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g2240kcal260.6g117.6g81.4g18.2g
Valittu annoskoko1690g1120kcal130.3g58.8g40.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna845g560kcal65.2g29.4g20.4g4.6g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.5g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99782