Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g801g641kcal136.2g8g8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)801g200kcal8g44.1g0g11.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Apetit vihannessekoitus annos 250g501g175kcal13.5g23.5g2.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g601kcal46.1g0g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5408g3583kcal416.8g188.4g130g29.2g
Valittu annoskoko2704g1792kcal208.4g94.2g65g14.6g
Annoskoko puolitettuna1352g896kcal104.2g47.1g32.5g7.3g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.5g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99782