Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet3.1g0.7kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g2.3g7.6kcal0.4g0g0.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g29kcal1.2g0.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.6g0.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g143kcal5.8g1.9g12.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300