Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g25kcal2.2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko11g13kcal1.1g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g117kcal10.1g1.8g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798