Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi88g145kcal14.6g0g9.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 13g28kcal1.8g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g348kcal32.8g0.6g23.8g0g
Valittu annoskoko100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g
Annoskoko puolitettuna50g87kcal8.2g0.2g6g0g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982