Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3482g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee2089g4074kcal390.7g0g282g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1741g1325kcal32.7g269.8g3.5g17.4g
Porkkana 871g285kcal5.4g48.4g1.7g22.2g
Palsternakka 522g332kcal2.6g61.6g2.1g23.5g
Sipuli 418g126kcal5.2g20.1g0.8g7.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g42g27kcal3.1g3.8g0.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl696g2486kcal13.9g20.9g264.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g508kcal0.7g0.7g55.7g0g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18370kcal913.8g851.8g1222.4g143.4g
Valittu annoskoko10000g9185kcal456.9g425.9g611.2g71.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4593kcal228.5g213g305.6g35.9g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402