Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7189g0kcal0g0g0g0g
Puolukka1438g489kcal5.8g97.8g7.2g37.4g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g633g2569kcal0g632.6g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g719g2516kcal86.3g503.2g16.5g43.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11147kcal184.2g2467.2g47.4g161g
Valittu annoskoko10000g5574kcal92.1g1233.6g23.7g80.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2787kcal46.1g616.8g11.9g40.3g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807