Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi8738g14505kcal1459.2g0g961.2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 13g35kcal1.3g5.3g0.3g3.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1248g2838kcal174.8g21.2g224.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34756kcal3270.6g53g2372.4g6.6g
Valittu annoskoko10000g17378kcal1635.3g26.5g1186.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna5000g8689kcal817.7g13.3g593.1g1.7g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982