Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g83g71kcal0.8g3.7g5.8g0g
Lohifilee148g288kcal27.6g0g19.9g0g
Kevytmaito (Ingman)283g130kcal9.1g13.6g4.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 257g195kcal4.8g39.8g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2076g1373kcal85g114.6g61g5.2g
Valittu annoskoko1038g686kcal42.5g57.3g30.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna519g343kcal21.3g28.7g15.3g1.3g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625