Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Seiti pakaste 8.3g6.5kcal1.5g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g104kcal9.8g5g4.8g0.8g
Valittu annoskoko104g52kcal4.9g2.5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g26kcal2.5g1.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.4g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230