Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha31g40kcal6.8g0g1.4g0g
Voi 40% rasvaa 3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g5.6g16kcal0.8g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g147kcal16g2.6g8g1g
Valittu annoskoko107g73kcal8g1.3g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g37kcal4g0.7g2g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.5g1.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585