Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Puolukka16g5.3kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g7.8g27kcal0.9g5.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g121kcal2g27g0.6g1.8g
Valittu annoskoko109g61kcal1g13.5g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g30kcal0.5g6.8g0.2g0.5g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807