Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee9g18kcal1.8g0g1.3g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g50kcal3.6g0g4g0g
Valittu annoskoko11g25kcal1.8g0g2g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.9g0g1g0g
Arvot/100g100g226kcal16.4g0g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603