Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 0.9g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lohifilee1.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g11kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko11g6kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g50kcal4.4g1.8g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230