Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile9g16kcal1.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g35kcal3.4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko12g18kcal1.7g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.9g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g150kcal14.5g0.9g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876