Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi389g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee233g455kcal43.6g0g31.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 194g148kcal3.7g30.1g0.4g1.9g
Porkkana 97g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Palsternakka 58g37kcal0.3g6.9g0.2g2.6g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.7g3kcal0.3g0.4g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl78g278kcal1.6g2.3g29.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Tilli, tuore 7.8g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2234g2051kcal102.2g95g136.4g16g
Valittu annoskoko1117g1026kcal51.1g47.5g68.2g8g
Annoskoko puolitettuna558g513kcal25.6g23.8g34.1g4g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402