Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%225g180kcal7.2g13.5g11.3g0g
Kirjolohifile900g1494kcal150.3g0.1g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g3348kcal315g27.2g220.6g0g
Valittu annoskoko1125g1674kcal157.5g13.6g110.3g0g
Annoskoko puolitettuna563g837kcal78.8g6.8g55.2g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876