Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g9g7.7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Lohifilee16g32kcal3g0g2.2g0g
Kevytmaito (Ingman)31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g150kcal9.2g12.4g6.8g0.6g
Valittu annoskoko114g75kcal4.6g6.2g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g38kcal2.3g3.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625