Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska67g51kcal11.5g0g0.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl7.8g56kcal0g0g6.3g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 12g8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g299kcal23.6g3g20g0g
Valittu annoskoko116g149kcal11.8g1.5g10g0g
Annoskoko puolitettuna58g75kcal5.9g0.8g5g0g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888