Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet350g80kcal6.3g9.4g8.7g6.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g262g849kcal49.8g2.6g70.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml437g655kcal8.7g10.9g65.5g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g3273kcal136g62.8g290.8g17.4g
Valittu annoskoko1162g1637kcal68g31.4g145.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna581g818kcal34g15.7g72.7g4.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300